Promenljivo oblačno, sa kišom ali i suncem

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

U petak, 3. februara,  promenljiva oblačnost sa povremenom kišom ali i sunčanim intervalima tokom dana. Vetar će biti slab zapadni i jugozapadni.

Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 2°C, a maksimalna od 6°C do 8°C.

Uveče sa kišom u centralnim i južnim predelima uz temperaturu u 22h od 3°C do 6°C.

Za vikend i početkom naredne sedmice sve hladnije sa jutarnjim mrazevima od nedelje.

U subotu i u noći ka nedelji se očekuje kiša ili povremena susnežica tokom dana i u noći ka nedelji, a u brdsko-planinskim predelima sneg.

U nedelju prepodne susnežica i sneg na zapadu, jugozapadu i delom u centralnim predelilma.

U ponedeljak jutarnji mraz, a tokom dana pretežno suvo, hladno i promenljivo oblačno.

U utorak moguć sneg u većini predela, osim na severu zemlje.

Beograd: U petak malo niža temperatura uz prolazna naoblačenja sa povremenom kišom ali i sunčanim intervalima. U subotu sa kišom i sve hladnije vreme tokom noći ka nedelji. U nedelju i početkom naredne sedmice hladno sa jutarnjim mrazevima uz pretežno suvo i promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima. Dnevne temperature oko ili malo iznad 0°C.

Novi Sad: U petak malo niža temperatura sa prolaznom povremenom kišom ali i sunčanim intervalima. Od subote sve hladnije. U subotu sa kišom, a u nedelju i početkom naredne sedmice hladno sa jačim jutarnjim mrazevima uz pretežno suvo i promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima i dnevnim temperaturama oko ili malo iznad 0°C.

Niš:  U petak i za vikend sve hladnije. U subotu i tokom noći ka nedelji uz kišu ili moguću susnežicu. Od nedelje hladno sa jutarnjim mrazevima, a tokom dana promenljivo oblačno vreme uz manju šansu za padavine. U utorak moguć povremen sneg.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x