Borivoje Borović: Jovanjica izaziva paniku kod vlasti, strahuju da Koluvija ne progovori

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube MINA video printscreen
Podelite vest

Advokat Borivoje Borović ocenio je danas da je slučaj “Jovanjica” nekom svojim delom “zasigurno državni projekat”, na šta, po njegovim rečima, ukazuje “panika koju taj slučaj izaziva kod vlasti”.

“Očigledno da iza Jovanjice stoji ili državni organ, ili privatni biznis u koji su umešani ljudi iz samog vrha vlasti. To je bilo imanje koje su štitili Bezbednosno-informativna agencija (BIA), Vojno-obaveštajna agencija (VOA) i policija, te se nije očekivalo da će iko ikada ući na pomenuto imanje i uhapsiti (njegovog vlasnika Predraga) Koluviju”, rekao je Borović za današnji list Nova.

On je istakao da na to ukazuje situacija da sam predsednik Srbije Aleksandar Vučić govori o “Jovanjici” dok je taj slučaj u toku i “iznosi tvrdnje poput te da Koluvija ne treba da bude u pritvoru, jer nije ubio ne znam koliko ljudi”.

“Čini mi se da čak i tu vidimo paniku koju slučaj Jovanjica izaziva kod vlasti i očigledni strah da Koluvija ne progovori”, kazao je advokat.

Borović je, komentarišući navode da je Koluvija prilikom privođenja pozvao brata predsednika Srbije, Andreja Vučića naveo da “iako je tužilaštvo to demantovalo, postoji telefon u predmetu koji nije veštačen”.

Na poljoprivrednom imanju “Jovanjica”, čiji je većinski vlasnik Predrag Koluvija, 2019. godine pronađeno je 1,6 tona marihuane.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x