Četvorica srpskih tenisera u ponedeljak igraju na Rolan Garosu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

BetaPhoto/Branislab Božić
Podelite vest

Drugog dana takmičenja na Rolan Garosu u Parizu, u ponedeljak, mečeve prvog kola između ostalih igraće i četvorica srpskih tenisera.

Takmičenje na drugom grend slem turniru u sezoni Novak Đoković počinje duelom protiv Amerikanca Aleksandra Kovačevića. Taj meč je drugi na programu terena “Filip Šatrije”, na kome takmičenje počinje u 11.45 duelom Čehinje Karoline Pliškove i Amerikanke Sloun Stivens.

Treći meč na terenu broj sedam, na kome takmičenje počinje od 11 časova, igraće Filip Krajinović i Amerikanac Frensis Tijafo.

Na terenu broj četiri, treći meč igraće Hamad Međedović i Amerikanac Markos Giron, dok će poslednji meč na terenu broj pet igrati Dušan Lajović i Džidžen Džang iz Kine.

U ponedeljak će takmičenje na Rolan Garosu početi i jedan od favorita, prvi nosilac Španac Karlos Alkaras protiv Italijana Flavija Kobolija.

Kanađanin Feliks Ože-Alijasim igraće protiv Italijana Fabija Fonjinija, Britanac Kameron Nori protiv domaćeg igrača Benoe Pera, a Italijan Janik Siner protiv još jednog Francuza Aleksandra Milera.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x