Pala poslednja igrana klapa filma o turizmu Zlatibora (FOTO)

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Lazar Rajković
Podelite vest

Nakon više od godinu dana snimanja na različitim lokacijama u okolini Zlatibora,  6. avgusta  počelo je snimanje poslednje igrane klape filma o turizmu Zlatibora. Ovaj film potpisaće pruducentska kuća iz Niša, City Grupa, a po rečima producenta Olivera Paunovića snimljen je odličan materijal za sjajan film.

Uskoro će javnost moći da vidi najnovije filmsko ostvarenje City Grupe iz Niša, a reč je o filmu o turizmu Zlatibora. Snimanje ovog filma počelo je pre oko godinu dana.

Film će sadržati dosta dokumentarnih i igranih scena, a veliku podršku u realizaciji dale su Opština Čajetina i Turistička orgnaizacija Zlatibor.

“Uz  fenomenalne glumce užičkog Narodnog pozorišta i predivne statiste iz ovog kraja,  siguran sam da je moja produkcija dobila odličan materjal za sjajan film”, rekao je producent City Grupe Oliver Paunović na snimanju poslednje klape filma.

Reditelj ovog filma je Vladimir Ristić, direktor fotografije Boban Rajković, snimatelj je Bojan Jovanović, organizator Miljko Radišić, a fotografije sa setova uradio je Lazar Rajković.

Dve glavne uloge u  filmu tumače i dva poznata glumca, Nebojša Dugalić i Janko Radišić.

“Zadovoljstvo je što sam imao priliku da kao producent budem deo ovako zanimljivog i meni lično vrlo značajnog projekta i to u godini gde smo kao produkcijska kuća radili tri drugačija filma na različitim lokacijima. Napravili smo jako dobru stvar”, zaključio je Paunović.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x