Đilas: Uveren sam u pobedu opozicije na izborima za gradonačelnika Beograda i za predsednika Srbije

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: FaceBook SSP
Podelite vest

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je da će kandidat opozicije za gradonačelnika Beograda na izborima koji su najavljeni za april naredne godine biti osoba koja je simbol svega što glavni grad jeste, i da je uveren u izbornu pobedu.

Đilas je za današnje izdanje lista “Nova” rekao da “identičan epilog” očekuje i u trci za predsednika države.

Foto: FB SSP

“Apsolutno sam siguran da će kandidati biti ljudi koje će gradjani moći da zamisle na pozicijama gradonačelnika glavnog grada, ali i za predsednika države. Kandidat za gradonačelnika će biti simbol svega što Beograd zaista jeste – velegrad sa dušom. Kandidat za predsednika (Srbije) će omogućiti da prestanu podele u našem narodu, ali i društvu uopšte”, rekao je Đilas.

Na pitanje da uporedi nalaze istraživanja koje je on naručio s onima koje je objavio nedavno “Faktor plus”, a po kom Srpska napredna stranka (SNS) bez partnera ima oko 57 odsto podrške, Djilas je rekao da istraživanja služe kako bi se obeshrabrili protivnici režima.

“Svi umešani u takve radnje će odgovarati pred zakonom, kao što je to bio slučaj u sličnim situacijama u Grčkoj i Austriji”, istakao je Đilas.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x