Đilas: Vučić se oseća ugroženim zato brutalno napada opoziciju, izdržaćemo

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: BetaPhoto/Milan Obradović
Podelite vest

 Predsednik Stanke slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je danas da su se moglo očekivati obnovljeni napadi naprednjaka na njega i, kako je rekao, povratak na naslovne strane tabloda.

“Mnogo puta sam rekao da će (predsednik Srbije) Aleksandar Vučić, kad se prvi put bude osetio ugroženim, ponovo početi sa brutalnim napadima na sve opozicione lidere. Jer, da vas podsetim, nikoga od nas nije bilo na naslovnim stranama godinu dana. Pošto sam ja bio deset puta napadaniji od drugih, to se najviše videlo”, rekao je za Danas.

Rekao je da nije samo on u centru naprednjačke negativne kamanje, već da su napadi krenuli i na Mariniku Tepić, Miroslava Aleksića, Pavla Grbovića…

“Izjave, flajeri, naslovne strane, pa čak i muzički spot. Opet laži o stotinama miliona, računima, o tome da sam nasilnik, opet Gojko (Đilas) i laži o nekretninama… I sve to im je džaba”, naveo je.

Pad podrške SNS-u i Vučića lično, kako je kazao, je ogroman.

“Izdržali smo deset godina, izdržaćemo i još nekoliko meseci. Posle izbora će Srbija biti stabilna, sigurna, evropska zemlja u kojoj niko ljude neće ucenjivati da moraju da glasaju za vlast da bi imali posao. Normalnost će se vratiti u naše živote”, poručio je Đilas.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x