DS: Kupovina glasova je kancer Novog Sada

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Novi Sad O.S.R.
Podelite vest

Demokratska stranka (DS) ocenila je da je svedočenje učenika jedne novosadske srednje škole o kupovini glasova za Srpsku naprednu stranku (SNS), “potpuno razobličilo” sadašnju gradsku vlast u Novom Sadu i raskrinkalo “šemu” kupovine glasova koju vladajući režim koristi na svim izborima koje je organizovao od 2012.

“Pokazalo se da je vlast SNS-a u mrežu kriminala i korupcije uvukla sve slojeve društva, pa i mlade koji su budućnost naše zemlje i društva. Pozivamo nadležne istražne organe da konačno počnu da rade svoj posao i spreče kriminalnu kupovinu glasova na kojoj očigledno počiva aktuelna vlast u gradu i čitavoj zemlji”, naveo je DS u saopštenju.

Apelovali su na sve Novosađane, a posebno na mlade sugrađane, da se ne uključuju “u kriminal gradske vlasti i vladajuće stranke”, odnosno da odbiju ponude da za novac sakupljaju takozvane sigurne glasove.

Pozvali su i roditelje mladih koje “režim pokušava da uvuče u svoje prljave igre”, da zaštite svoju decu od manipulacija.

“Kupovina glasova od strane vladajućeg režima je postala rak-rana našeg grada, kancer koji izjeda naše društvo”, ocenjuje se u saopštenju.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x