Dveri: Nema smisla dodeliti petu frekvenciju ako će je dobiti neko kao Pink

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Gordana Marinković Savović, Foto: www.dveri.rs
Podelite vest

Članica Predsedništva Dveri Gordana Marinković Savović izjavila je danas da se aktuelna vlast plaši da dodeli nacionalnu frekvenciju nekoj od televizija preko koje bi gradjani i u najudaljenijim delovima Srbije mogli da čuju za afere poput “Jovanjice”, “Krušika”, “Savamale”, “Helikoptera”, uništavanje EPS-a i RGZ-a, jer bi time Aleksandar Vučić i njegova vlast bili uzdrmani.

Sa druge strane, kako je ona navela, postavlja se realno pitanje da li objektivni mediji u Srbiji uopšte postoje ili su samo opoziti jedni drugima.

“Svakako bi dodela pete nacionalne frekvencije nekome ko ne govori samo hvalospeve o aktuelnoj vlasti, bilo početak razbijanja jednoumlja i jednopartijskih glasila, pod uslovom da ne vodi u neko drugo jednoumlje. Bio bi to put ozdravljenja ovog društva iz privida raznih sloboda koje mislimo da imamo”, ocenila je Marinković Savović.

U saopštenju je navedeno da su prethodne četiri frekvenicje ponovo dobile televizije bliske aktuelnoj vlasti, a da je posebno katastrofalno što je nacionalnu frekvenciju ponovo dobila TV Pink, medijski servis Srpske napredne stranke, kuća koja propagira rijaliti programe pune nasilja i koja na razne načine etiketira sve političke protivnike aktuelne vlasti.

Dveri pitaju ima li zato smisla dodeljivati petu frekvenciju, ako će i nju dobiti neko poput Pinka.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x