Gold gondola uči od najboljih: Studijske posete donose nove izazove (FOTO)

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Gold gondola
Podelite vest

Studijske posete Sajmu „Interalpin” u Insbruku i francuskom skijalištu Courchevel tokom aprila predstavljaju značajno unapređenje rada i znanja zaposlenih u JP „Gold gondola Zlatibor“.

Ove posete su predstavnicima gondole omogućile da prošire svoje znanje o održavanju i radu žičara, kao i da razmene iskustva sa svojim kolegama iz Francuske, Austrije i ostalih zemalja koje su vodeće u oblasti alpske opreme.

„Interalpin“ je glavno mesto susreta gde se okupljaju predstavnici vodećih proizvođača žičara, pružaoci dodatnih usluga i donosioci odluka iz industrija žičara. Ovaj 24. Sajam predstavnika globalne industrije žičara i alpske tehnologije je okupio 650 izlagača i ponovo potvrdio da je vodeći svetski događaj u ovoj oblasti.

„Ovo je jedinstvena prilika da saznamo neke nove korisne informacije kojima ćemo unaprediti naše poslovanje, a sigurno da su i naša iskustva od koristi ostalim učesnicima Sajma. Savremene tehnologije u razvoju planinskih centara i opreme za ski centre su bile u fokusu ovogodišnjeg Sajma. Gold gondola je zainteresovana za ponude najnovije opremu za žičare i gondole, kao i letnje sadržaje. Tokom Sajma održano je više sastanaka sa saradnicima iz Pome, Leitnera, MND i Technoalpine, proizvođačima opreme za vučne instalacije, sadržaje za zabavu tokom cele godine, ali i dodatne opreme za produžetak zimske sezone i nove aktivnosti u cilju zadovoljavanja potreba modernog turiste,” rekla je direktorka JP „Gold gondola Zlatibor” Bojana Božanić.

Posetom skijalištu Courchevel u francuskim Alpima, predstavnici Gold gondole su imali priliku da se upoznaju sa načinom rada i održavanja savremenih žičara sličnih gondoli na Zlatiboru. Ova poseta je omogućila predstavnicima gondole da razmene iskustva sa francuskim kolegama i da nauče nešto novo o tehnologijama koje se primenjuju u održavanju ovakvih sistema.

Tokom posete, direktor prodaje servisa firme Poma Jean-Pierre Battistini i menadžer skijališta Courchevel su upoznali predstavnike Gold gondole sa izazovima i svakodnevnim procedurama koje se primenjuju u održavanju žičara. Oni su imali priliku i da posete žičare Le Praz, Ariondaz i druge, gde su im prikazani način rada i održavanja ovih žičara.

Takođe, upoznali su se sa sistemima za osnežavanje i drugim tehnologijama koje se koriste u ovom skijalištu. Ovakve posete su od velikog značaja za razvoj i unapređenje poslovanja ozbiljnih komapanija, jer omogućavaju zaposlenima da upoznaju najnovije tehnologije i prakse u svojoj industriji, te da primene ova znanja u svom radu.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x