I danas toplo i sunčano uz dnevni razvoj oblaka

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

U nedelju, 21. maja,  toplo sa sunčanim periodima i dnevnim razvojem oblaka. U popodnevnim satima je moguća pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa većom šansom u jugozapadnim i centralnim predelima Srbije.

Vetar slab do umeren istočni i jugoistočni, u južnom Banatu povremeno pojačan. Pritisak oko normale.

Minimalna jutarnja temperatura od 10°C do 16°C, a maksimalna od 22°C do 26°C. U

Tokom većeg dela iduće sedmice toplo sa sunčanim periodima i dnevnim razvojem oblaka. U popodnevnim satima je moguća ređa pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Dnevne temperature oko ili malo iznad 25°C u većini krajeva.

Beograd: U nedelju i tokom iduće sedmice toplo sa dužim sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka i maksimalnu temperaturu oko ili malo iznad 25°C. U popodnevnim satima postoji manja šansa za pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova.

Novi Sad: U nedelju i tokom iduće sedmice toplo sa dužim sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka i maksimalnu temperaturu oko ili malo iznad 25°C. U popodnevnim satima postoji manja šansa za pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova.

Niš: U nedelju i tokom iduće sedmice toplo sa dužim sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka i maksimalnu temperaturu oko ili malo iznad 25°C. U popodnevnim satima postoji manja šansa za pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x