Izabrane nove članice predsedništva SNS-a i član Glavnog odbora iz Niša

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: SNS
Podelite vest

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski na svom Fejsbuk nalogu objavila je da je izabrana  za člana Predsedništva Srpske napredne stranke. Za članove predsedništva iz Niša, pored Dragane Sotirovski, izabrani su Jelena Žarić Kovačević i Zvezdan Milovanović, dok je za člana glavnog odbora izabran dr Boban Džunić, predsednik Skupštine Grada Niša.

Direktor UKC- a u Nišu, dr Zoran Perišić i dalje ostaje u Predsedništvu Srpske napredne stranke.

Foto: FB dr Boban Džunić, predsednik Skupštine Grada Niša

“Na predlog predsednika Srpske napredne stranke izabran sam za člana Glavnog odbora stranke. Osećam veliku čast i odgovornost. Zahvalan sam predsedniku Srbije Aleksandar Vučić. Živela Srbija”, poručio je dr Boban Džunić.

“Ukazana mi je velika čast koja sa sobom nosi i ogromnu odgovornost jer sam na predlog predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića predložena i izabrana za člana Predsedništva SNS, najveće političke partije u regionu. Nastavljamo za što snažniju Srbiju, za što jači Niš. Hvala na poverenju”, napisala je Sotirovski ispod svoje objave.

U Hali sportova “Ranko Žeravica” na Novom Beogradu održana je izborna skupština Srpske napredne stranke, na kojoj će biti usvojen Izveštaj o radu SNS, programska načela stranke i izabrano rukovodstvo.

Prema rečima premijerke, Ane Brnabić, Predsedništvo stranke je sa tridesetak članova povećano na 100, a Glavni odbor imaće više od 1000 članova.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x