Janković: Ne želim da gostujem na TV Pink, rado bih u televizijski duel sa Šapićem

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: F.Ć.
Podelite vest

Kandidat koalicije Ujedinjena Srbija za gradonačelnika Beograda Vladeta Janković rekao je da ne bi prihvatio poziv da gostuje na TV Pink “iz principa”, dodajući da je “ta ustanova nanela suviše štete narodu i da bi mu bilo ispod dostojanstva da se pojavi tamo”.

On je za Novu rekao da je iz Radio televizije Srbija dobio jedan jedini poziv za gostovanje i to “nekih pet ili sedam minuta u emisiji ‘Oko’ koja se ne emituje u udarnom terminu”.

“Bilo je nas nekoliko iz raznih stranaka, izjašnjavali smo se o odredjenim pitanjima. Inače, me nisu udostojili svoje pažnje”, naveo je Janković.

Rekao je i da ne očekuje da će biti pozvan na duel sa kandidatom vladajuće partije za gradonačelnika Beograda Aleksandrom Šapićem.

“Ne. Naši politički protivnici izbegavaju duele. Ne znam da je ijedan valjano održan, bilo kakav uostalom. Tako da je to nešto čemu se ja ne nadam, a voleo bih. Ne samo sa Šapićem”, naveo je Janković.

Kako je istakao, “voleo bi da razgovara i sa drugim neistomišljenicima, pod uslovom da ton tog razgovora bude iole pristojan i u okvirima uzajamnog poštovanja”.

“To vrlo rado. Ako bi se, teoretski govoreći, takav razgovor poveo, pa krenuo putem uvreda i agresija, ja se ne bih kolebao da ga prekinem”, naglasio je Janković.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x