Kolaps na Radiologiji u Pirotu – alarmantan broj neispravnih aparata (FOTO)

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
Foto: Pirot Plus Online

U redakciju portala Pirot Plus Online stiglo je devetnaest fotografija snimljenih u Rendgen službi Opšte bolnice u Pirotu na kojima su uređaji koji ne rade. Na mejl adresu direktora Gorana Petrovića i poruka u kojoj se “moli da više ne maltretira napaćeni narod”.

U anonimnoj poruci (molbi) koja je u nedelju, 26. decembra, upućena direktoru Goranu Petroviću sa zvanične adrese Opšte bolnice Pirot, piše da se poslednjih dana pacijenti žale da ne mogu da zakažu pregled rendgen aparatom jer se ne zna da li radi, ili ne.

“Pacijenti više puta uzimaju uput za rendgen, a kad se kod vas jave, dobijaju odgovor da aparat ne radi”, piše u poruci.

U anonimnoj poruci direktor se moli da o funkcionalnosti, odnosno nefunkcionalnosti aparata na vreme obavesti lokalne ambulante kako se pacijenti ne bi maltretirali da dolaze u Pirot, a da se vraćaju neobavljenog posla.

“Stvarno je sramota šta radite sa jadnim ljudima. Niko, gospodo, ne dolazi kod vas zato što nema šta da radi, već zato što mora, a vi se ponašato kao da je to vaša svojina” ističe se u poruci.

Po pisanju pirotskog portala, stanje u ovoj službi je alarmantno, a rendgen tehničari i lekari su optuženi “da neće da rade”, dok direktor krije od javnosti da su u pitanju pokvareni uređaji.

Direktoru Petroviću je preko ovog portala javno upućen poziv da “odgovori građanima Pirota zašto uređaji na Radiologiji ne rade”. Sudeći po ovim fotografijama, možda je bolje pitanje “da li u ovoj zdravstvenoj ustanovi postoji aparat koji radi?”

 

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Tagovi

Povezane vesti:

Претплати се
Обавести о
guest
0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, молимо вас да пошаљете коментар.x