Letnja turistička ponuda Zlatibora predstavljena u gradovima Crne Gore (FOTO)

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Aktivna promotivna kampanja Turističke organizacije Zlatibor nastavlja se i van granica Srbije. Tokom 8. i 9. jula turistička ponuda Zlatibora predstavljena je u nekoliko gradova Crne Gore, čime je ujedno najavljena letnja turistička sezona i program zlatiborskog Kulturnog leta.

Promocije u tri crnogorska grada organizovane su u saradnji sa Turističkom organizacijom regije Zapadna Srbija, a pored Zlatibora svoju ponudu predstavilo je još 5 turističkih organizacija ovog dela Srbije: Guča, Požega, Bajina Bašta, Prijepolje i Užice.

Imajući u vidu da su turisti iz Crne Gore tradicionalno jedni od najbrojnijih na Zlatiboru i da je “zlatna” planina omiljena destinacija za odmor gostiju iz Crne Gore, konferencija koja je u petak, 08. jula organizovana u PR centru u Podgorici bila je idealna prilika da se predstave brojni noviteti u trističkoj ponudi Zlatibora.

Ovog leta turisti mogu uživati u mnogobrojnim vidovima aktivnog odmora koje Zlatibor kao destinacija nudi, gde je i nezaobilazna šetnja obnovljenim Kraljevom trgom, pored preuređenog i ulepšanog zlatiborskog jezera u centru, koje je dobilo novu multimedijalnu fontanu na svetskom nivou. Nezaobilazna atrakcija je i ”Gold gondola” koja pruža nezaboravno iskustvo tokom vožnje iznad živopisnih zlatiborskih predela. Osim toga, posetioce očekuje i bogat program “Zlatiborskog kulturnog leta” koji okuplja brojne muzičare i umetnike, kao i brojne druge tradicionalne manifestacije, festivale, turnire.

Prezentacija turističke ponude Zlatibora nastavljena je promocijom koja je održana 9.jula na Starom gradu, u Budvi, a potom u večernjim satima i u Igalu na šetalištu.

Promocije koje su održane u Budvi i Igalu bile su veoma zapažene i dobro posećene. Za turističku ponudu Zlatibora bili su zainteresovani kako meštani ovih primorskih gradova, tako i brojni turisti koji na crnogorskom primorju provode svoj odmor. Najviše interesovanja posetioci su pokazali za zlatiborsku Gold gondolu, kao i za program ovogodišnjeg Kulturnog leta. Promocije na trgovima u Budvi i Herceg Novom upotpunjene su nastupom trubačkog orkestra koji je preneo autentične zvuke Zapadne Srbije na crnogorsko primorje.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x