Lidl povlači pet proizvoda jednog proizvođača zbog moguće salmonele

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Lidl Srbija obavestio je potrošače da je iz predostrožnosti iz prodaje povukao proizvode proizvođača “Pak Rampart doo” Visoko, iz Bosne i Hercegovine. Ovaj trgovinski lanac upozorava sve potrošače da ne konzumiraju ove proizvode, već da ih vrate u bilo koju prodavnicu. Novac će im svakako biti vraćen, čak i ako ne poseduju račun.

Povučeni proizvodi:

Testino napolitanke sa ukusom kakaa- vafel proizvod sa 72 odsto kakao punjenja, pakovanje od 800 grama, zatim Testino napolitanke sa ukusom lešnika- vafel proizvod sa 72 odsto punjenja sa ukusom lešnika, pakovanje od 800 grama, Testino vafel sa kakao punjenjem – vafel proizvod sa 80 odsto kakao punjenja, pakovanje od 200 grama, Testino vafel sa punjenjem ukusa lešnika – vafel proizvod sa 80 odsto punjenja sa ukusom lešnika, pakovanje od 200 grama i Testino vafel sa kakao prelivom – vafel proizvod sa 57 odsto kakao punjenja, preliven sa 20 odsto kakao preliva, pakovanje od 200 grama.

Kako navode iz Lidla, ovi proizvodi se povlače zbog mogućnosti prisustva bakterije Salmonella Typhimurium, budući da je redovnom kontrolom u Hrvatskoj, utvrđeno njeno prisustvo u dve proizvodne partije.

“Trgovac i prozvođač uputili se izvinjavaju svim potrošačima koji su kupili pomenute proizvode zbog  nastale neprijatnosti”,navodi se u saopštenju.

Foto: Printskrin;Lidl.rs

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x