Mediji: Dačić pozvao sve Srbe da dođu u Beograd na skup koji je za 26. maj najavio Vučić

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

Lider Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić pozvao je večeras “sve Srbe, ma gde žive” da 26. maja dođu na skup u Beograd, koii je prethodno najavio najavio predsednik Srbije Aleksandar vučić.

On je za Kurir osudio pokušaj dela opozicije da, kako je kazao, “veliku tugu celog naroda zloubotrebi u političke svrhe”, preneo je taj list na svom sajtu.

“Važno je u teškim trenucima pokazati odgovornost, za razliku od opozicije koja sramotno zloupotrebljava veliku tragediju i tugu za svoje političke ciljeve”, kazao je Dačič, čiji SPS je koalicioni partner Vučićeve Srpske napredne stranke.

Prema njegovim rečima, u opoziciji znaju da ne mogu pobediti na izborima, te “zato hoće vlast putem ulice, što nikakve veze nema sa žrtvama i njihovim porodicama”.

Dačić, koji je i ministar spoljnih poslova Srbije je naveo i da će 26. maja biti pokazano “da je Srbija nepobediva, stabilna i pobednička zemlja!”.

” Pozivam sve Srbe, ma gde žive, da 26. maja dođu u Beograd, da pokažemo svetu šta smo i ko smo. Srbi su najbolji narod na svetu kad je najteže”, rekao je Dačić.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x