Mediji: Vučić napustio sastanak u stranačkoj centrali, kazao da je spreman da podnese ostavku

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: BetaPhoto/predsedništvo Srbije/Dimitrije Goll
Podelite vest

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić rekao je sinoć da ako predsednik Srbije Aleksandar Vučić ostane pri svome da podnese ostavku da je to kraj SNS.

On je za televiziju Pink kazao da bi to bio i kraj karijere koju je SNS imala na političkoj sceni Srbije.

Mediji su prethodno preneli da je na sastanku u centrali SNS bilo nesuglasica i poziva da se odbiju pregovori sa SAD i EU u vezi Kosova.

Na te nesuglasice je, kako se navodi, reagovao Vučić i rekao da ako neko misli da može bolje od njega da vodi državu on je spreman da im to prepusti i potom otišao sa sastanka.

Glišić smatra da nakon toga sledi nešto što je, kako je rekao, “najcrnji i najgori scenario za Srbiju” koji ne sme ni da zamisli.

On je, iako nije obrazložio da li je Vučić rekao u kojim okolnostima će podneti ostavku, da li na mesto predsednika stranke ili republike, ponovio da “ako je podnese i ako ostane pri tome, to je nešto najgore što će se desiti Srbiji”, preneo je RTS na svom sajtu.

Vučić će, kako je ranije najavljeno, u ponedeljak prisustvovati sednici Vlade Srbije koja počinje u 11.00  i da će se građanima obratiti u 20.00

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x