Mila Popović (SSP) pita ko je odgovoran za havariju u Ulici kraljice Marije

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

Predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Mila Popović izjavila je danas da je rekonstrukcija ulica od Ruzveltove do Kalemegdana “trajala neverovatne dve godine i više”, da je potrošeno 28 miliona evra novca građana, a da je rezultat pucanje magistralne cevi i velika materijana šteta zbog čega je “centar Beograda u sred jula ceo dan bio bez pijaće vode”.

Popović, koja je i predsednica odborničke grupe “Ujedinjeni” u Skupštini grada Beograda, upitala je u pisanoj izjavi gradsku upravu “da li je projekat ‘četiri bulevara’ predvideo i zamenu vodovodnih i kanalizacionih instalacija i da li je zamena urađena”?

“Ako je zamena izvršena, ko će da odgovara za nezabeleženu havariju nakon samo dve godine od završetka radova? Ako nije i ako nisu zamenjene instalacije, da li je za to postojalo odobrenje EBRD kao finansijera i da li je plaćena puna cena kao da su instalacije zamenjene”, upitala je Popović.

Dodala je da odgovorna uprava prati izvođenje radova na dnevnom nivou, “kao što je to bio slučaj u projektu Bulevara kralja Aleksandra 2010. godine u kome ceo sistem i danas perfektno funkcioniše”.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x