Milovana svinja napala i ujela za genitalije: Odbranio sam se udarajući je po glavi

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: B.Lj.
Podelite vest

Milovan Dinić iz sela Bovan kod Aleksinca uspešno se oporavlja od ujeda koji mu je svinja koju čuva zadala u predelu genitalija kada je pokušao da na ranu jednog od prasadi sipa jod. Milovanu je svinja prilikom ujeda povredila testise, pa su lekari aleksinačke bolnice morali da ga operišu i jedan odstrane.

“Prase koje je imalo povredu na leđime, bilo je prema otvoru za đubre, a ja sam pošao prema njemu. U jednoj ruci sam držao bočicu sa jodom, a u drugoj ruci zatvarač u kome sam sipao jod.

Pokušao sam da ga stignem da mu sipam jod na leđa, ali nisam uspeo. Kad je stalo kod vrata, uhvatio sam ga za glavu, ali je ono u tom trenutku zaskičalo. Svinja je istog trena krenula ka meni i ujela me za genitalije”, objašnjava Dinić.

Foto: B.Lj.

On je kazao da je uspeo da se odbrani tako što je svinju udarao dlanom i tako što joj je jod koji je držao u ruci sipao na glavu.

“Krvario sam, ali sam stavio zavoj i gazu i mogao sam sam da dovezem kola do bolnice u Aleksincu. Odmah su me pregledali i uradili ultrazvuk, a lekar je rekao da moraju da me operišu i da mi odstrane jedan testis jer je mnogo nagnječen, da ne bi dobio sepsu. Imao sam i povredu na donjem delu stomaka, svinja mi je zubima posekla kožu. Bio sam u bolnici od 19. juna do 30. juna. Dobijao sam injekcije, zaštitni serum, infuziju. Sada dolazim na previjanja, uskoro treba da mi skinu konce”, izjavio je Milovan.

Naš sagovornik je rekao da tu svinju čuva oko dve godine i uvek je bila agresivna, tako da će morati, kada očuva prasad da je proda.

“Ja je hranim i znam kakva je. Međutim, tog dana sam vršio dezinfekciju zbog šuge, prskao sam je, možda se i zbog toga uznemirila, a dodatno je uznemirilo ovo sa prasetom i krenula je na mene. To je velika svinja ima skoro 200 kilograma”, rekao je Milovan.

Foto: B.Lj.

Njegov otac Radoš rekao je za naš portal da je u momentu kada je njegovog sina ujela svinja on bio u dvorištu.

“Miša je izašao iz štale i kada sam ga pitao šta se dogodilo, rekao mi je ga je svinja ujela između nogu. Odmah je seo u kola i otišao kod lekara. Dobro je sada, ali ima bolove”, rekao je Radoš.

U intenzivnoj nezi aleksinačke bolnice i dalje se nalazi Snežana Radojković kojoj je juče svinja koju je čuvala nanela više ujednih rana u predelu lica, glave, grudi i ruku, a uz to je zadobilaprelom jednog pršljena, jednog rebra i šake i povredu oka.

Svinja koja je uzela Snežanu ima svoju prasad, a Snežanu je uzela kada je u ruke uzela prase koje je bilo povređeno

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x