Ministar turizma Izraela: Let Beograd – Tel Aviv ponovo od 8. aprila

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Google Maps printscreen
Podelite vest

Ministar turizma Izraela Joel Razvozov najavio je danas u Beogradu da se 8. aprila ponovo uspostavlja direktan let od Beograda do Tel Aviva.

Razvozov, koji u poseti Beogradu boravi zbog učešća na Međunarodnom sajmu turizma, naglasio je da narod i vlada Izraela ostaju posvećeni očuvanju i jačanju tradicionalnog prijateljstva sa Srbijom.

On je tokom razgovora sa predsednikom Skupštine Srbije Ivicom Dačićem istakao da je Izrael zainteresovan da unapredi saradnju u oblasti turizma.

Rezultati turističkog prometa su manjeg obima od raspoloživih turističkih mogućnosti i potencijala, uprkos interesovanju izraženom kod stanovništva i nadležnih organa obe države za unapređenjem saradnje u oblasti turizma, saopšteno je iz Skupštine Srbije.

Razvozov je izrazio nadu da će Sporazum između dve vlade o saradnji u oblasti turizma, čije se potpisivanje planira tokom ove posete, doprineti uspostavljanju institucionalnog okvira za olakšavanje i jačanje saradnje između pojedinih partnera u turizmu.

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izrazio je tokom sastanka zadovoljstvo stalnim napretkom političkog dijaloga i ekonomske saradnje Srbije i Izraela.

Dačić je izrazio spremnost da doprinese daljem unapređenju bilateralnih odnosa, između ostalog kroz razmenu poseta i jačanje parlamentarnog dijaloga, navodi se u saopštenju.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x