Miroslav Aleksić: Tužilac Stefanović da prvi položi račune, nek se provere moje informacije o njemu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: printscreen Insajder
Podelite vest

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da “s obzirom da se vlast hvali kako je u Srbiji pavosuđe nezavisnije nego ranije, eto prilike da se neko pozabavi time čime se sve bavi viši javni tužilac Nenad Stefanović, kojim poslovima se bave članovi njegove najuže porodice, na koga se šta vodi i od nekretnina i od poslovnih objekata”.

“Eto, onaj ko treba da se starao o sprovođenju zakona i da suzbija korupciju u Srbiji treba da bude prvi primer časnog i poštenog ponašanja. On, koji  je dozvolio sebi da smeni dve tužiteljka samo stoga što su dale nalog za hapšenje ljudi koji su umešani u korupcionašku aferu u EPS-u, trebalo bi da prvi polože račune, pre svega Državnom veću tužilaštva i nadležnim organima, kao i republičkoj tužiteljki o svim svojim aktivnostima”, rekao je Aleksić u intervjuu za list Nova.

Na kostataciju novinara da je za skupštinskom govornicom rekao da Stefanović “šeta po gradu sa pola miliona evra u kešu koji je namenio za kupovinu stana, uz uslov da se stan vodi na mamu”, Aleksić je rekao da je “to izneo na sednici Skupštine kao temu, a na osnovu informacija koje je dobio kao narodni poslanik”.

“Nadležni neka istraže da li su te informacije pouzdane ili nisu”, dodao je Aleksić.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x