Na Zlatiboru je održan prvi streličarski kup “Planinske strele”

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Turistička organizacija Zlatibora
Podelite vest

U nedelju, 9. maja SK “Zlatiborac” organizovao je streličarski kup “Planinska strela”. Takmičenje je održano na pomoćnom terenu “Švajcarije” i okupilo je 70 strelaca iz Srbije.

Foto: Turistička organizacija Zlatibora

Najbolji rezultat za domaći sastav postigao je kadet, Marko Vulić, koji je zauzeo prvo mesto u rikurv kategoriji. U seniorskoj konkurenciji zlatne medalje u pojedinačnoj konkurenciji osvojili su: Stefan Đorđević, Dejan Stojanović, Stefan Žikić i Jovica Velimirović, a kod seniorki Anja Brkić. Željko Dakić bio je najuspešniji kod veterana. Kod kadetkinja su slavile Sofija Stojanović i Maša Sučulija, u konkurenciji starijih pionira Bogdan Kostadinović i Sofija Bataveljić, kod mlađih pionira Ognjen Zdravković i Vasilija Premović, kod starijih pionirki zlato je osvojila Jana Sučulija, a kod mlađih pionirki Nađa Ristović.

Foto: Turistička organizacija Zlatibora

Ovo je bio prvi turnir na otvorenom u Srbiji, a u klubu su zadovoljni organizacijom kao i ostvarenim rezultatima. SK “Zlatiborac” organizuje novi turnir već 16. maja na Tić Polju a takmičenje će biti u field formatu.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x