Nišlijka Jelena Ilić na takmičenju lepote u Parizu. Kao jedna od najboljih učestvovala i na Paris Fashion Week-u

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Agency Snob
Podelite vest

Jelena Ilić iz Niša, dvadesetogodišnja manekenka Agencije SNOB, učestvovala je na takmičenju Miss supertalent of the world 2023. u Parizu. Jelena studira na Filozofskom fakultetu, na odseku za komunikaciju i odnose sa javnošću, rođena je Nišlijka, ali je na ovom takmičenu predstavljala Crnu Goru, jer joj je poreklo iz te države.

Srbiju je predstavljala njena drugarica Katarina Kuzmanov iz Novog Sada i obadve su se dobro pokazale pa su kao jedne od najboljih učestvovale i na manifestaciji Paris Fashion Week.

Foto: privatna arhiva
Ova mlada Nišlijka se iz Pariza vratila u svoj rodni grad prepuna utisaka, sa stečenim novim prijateljstvima, ali i kontaktima sa kreatorima čeje je kreacije nosila.

„Ovo je jedno od najlepših iskustava koje sam do sada imala u svetu mode.Svi su bili jako profesionalni i izuzetni u svom poslu. Ne bih nikoga izdvojila. Svako od njih ima svoj stil i najbolji je u tome. Zadovoljna sam jer sam ponela puno prelepih kreacija. Kreatorka Lucija Parker je jedna od profesionalnijih sa kojom sam radila. Ona je kreirala venčanice. Nosila sam još desetak modela raznih kratora“, kazala je Jelena Niškim Vestima.

Zahvaljujući modelingu kojim se bavi unazad dve godine, Jelena je prvi put imala priliku da poseti Pariz. Ističe da joj se grad dopao i da će mu se rado vratiti.

„Grad je prelep, ljudi prijatni i možete videti dosta različitih nacija, i svi funkcionišu zajedno što je jako lepo. Naravno Ajfelov toranj je neverovatan kao i slike koje se naprave ispred“, iskrena je ova mlada Nišlijka.

Foto: Agency Snob

Jelenina karijera je počela u Srbiji, ali se veoma brzo našla i na sveskim pistama. Pre Pariza učestvovala je na reviji koja je održana u Sloveniji, u Banjaluci, dobila je poziv i za Venecijanski kanski festival. Za kraj godine planira da ode u London sa kreatorima koje je upoznala u Parizu.

„Pored fakulteta, modeling je za sada jedina stvar koja mi je primarna i pronašla sam sebe u tome. Nadam se da ću i ubuduće da se bavim tim poslom“, kazala je ona.

Foto: privatna arhiva

Napominje da nije baš lako biti u svetu mode, ali kada nešto volite nije ni teško. Dodaje da ima napornih momenata, kada je od 7 ujutru na nogama, a završi dan u 22 uveče. Ipak, kada se sve to zavši ona se oseća ispunjeno i zadovoljno. Liniju kaže održava u teretani, ali i genetika igra veliku ulogu u tome.

„Do pre par godina sam trenirala odbojku i to je sport koj obožavam jer sam se dugo bavila odbojkom i imam neku posebnu ljubav prema tome, ali u nekom trenutku sam prestala jer sam imala više obaveza oko modelinga i ostalih stvari i promenili su mi se prioriteti u životu ali naravno uvek će mi to biti omiljeni sport“, rekla je Jelena Niškim Vestima.

Ona je na kraju poručila mladim devojkama koje bi da krenu njenim stopama da moraju da budu sigurne u sebe, da veruju u sebe, da ne odustaju i naravno da prate svoje snove.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x