Nova turistička signalizacija na Zlatiboru (FOTO)

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: TO Zlatibor
Podelite vest

Na najposećenijoj planini Srbije poslednji meseci 2022. godine u znaku su projekta koji se odnosi na označavanje turističke destinacije Zlatibor i odredišta na teritoriji opštine Čajetina.

Turistička signalizacija je postavljena na državnim putevima, kao i u samom centru Zlatibora na više lokacija na frekventnim mestima. Daju se na taj način informacije od opšteg javnog značaja potrebne najvećem broju posetilaca, sa ciljem obaveštavanja i upućivanja korisnika do kulturnih, istorijskih, verskih, prirodnih i drugih tustističkih odredišta.

Podsećamo da Zlatibor, kako bi uvek spreman dočekao goste te zadržao svoju lidersku poziciju među planinskim centrima Srbije, kontinuirano radi na razvoju svoje turističke ponude i novih sadržaja. Već su vidljive koristi za turiste od velikih ulaganja opštine Čajetina u rekonstrukciju jezera i Kraljevog trga, izgradnju najduže jednosegmentne panoramske gondole na svetu ‘’Gold gondole’’, mnogobrojnih zabavnih parkova, biciklističkih i pešačkih staze, sportskih sadržaja, kao i brojnih drugih projekata koji će obeležiti vreme pred nama.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x