Novi akva park u Vrnjačkoj Banji, evo kako izgleda RAJ (FOTO)

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Aleksandra Mladenović i Ena Crnoglavac
Podelite vest

Ovog leta Vrnjačka Banja postala je bogatija svojom turističkom ponudom za još jedan sadržaj, akva park RAJ koji je zamišljen kao mesto za uživanje u vodenim atrakcijama za sve generacije.

Nezaboravna pustolovina za najmlađe je na gusarskom brodu, platformi sa prskalicama i u društvu zabavnih animatora, gde se rađa vesela družina koja uživa u svakom trenutku, od prskanja iz topova u plitkom bazenu, preko pretrčavanja kroz oblak kapljica iz prskalica na platformi, sve do poslednjeg minuta kada na izlazu neko od junaka deli balone najmlađim posetiocima.

“Vožnja lenjom rekom dugom čak 460 metara je uživanje za sve posetioce. Jedan krug u gumenom šlaufu traje oko 15 minuta i za vreme  vožnje smenjuje se mirna reka i brzaci, pa opuštajuća vožnja postaje prava zabava. Najveća oduševljenje je bazen sa talasima od čak 2000 kvadratnih metara koji posetiocima daje osećaj letovanja na nekom od egzotičnih svetskih letovališta, naročito kada počne pena party jer tada zabava dobija drugu, potpuno novu dimenziju. Još na ulasku u bazen steknete utisak boravka na moru jer se velki broj dama brčka u najplićem delu bazena koji ima postepen ulazak, dok stopala zaljuskuju talasi – baš kao i na obali mora uživaju u suncu i vodi”, saopštavaju iz Akva parka Raj.

Nakon puštanja u rad poslednje faze, ovo će biti zvanično najveći akva park u Srbiji i regionu, a nove atrakcije otvorene  su za posetioce početkom avgusta.

“Biće pravo uživanje osvežiti se nekim od koktela u velikom pul baru ili probuditi sva čula spustom niz tobogan i hidromasažom. Uživanje se upotpunjuje odličnom ponudom izvrsne hrane restorana u sastavu aqua parka, a gosti se mogu zasladiti i ukusnim desertom ili uživati u omiljenom piću i kafi”, ističu.

U okviru  vodenog parka nalazi se prodavnica sa osnovnim potrepštinama,  ukoliko posetioci ostanu  bez kreme za sunčanje ili pelena za bebu, a pravo otkrovenje su ležerni modni komadi za vrele letnje dane koji ostavljaju bez daha.

“Akvapark RAJ neguje porodične vrednosti pa su  za porodične i grupne posete u ponudi su specijalni paketi, kao i specijalne cene za seniore, učenike i velike porodice, a Raj je prvi IKEA Family partner u Srbiji sa povoljnostima za članove”, saopštavaju iz akva park Raj u Vrnjačkoj Banji.

Autorke fotografija : Aleksandra Mladenović i Ena Crnoglavac

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x