Obradović: Posle kapitulacije na Кosovu vlast sprema sankcije Rusiji, neophodni vanredni izbori

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: BetaVideo printscreen
Podelite vest

Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da se vlast u Beogradu “posle kapitulacije na Kosovu i Metohiji” sprema da uvede sankcije Rusiji.

“Sve veći broj visokih funkcionera aktuelne vlasti iz redova Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije nagoveštava uvođenje sankcija Rusiji kao nešto što najverovatnije nećemo moći da izbegnemo ako se pritisak sa Zapada pojača”, ocenio je Obradović u pisanoj izjavi.

Kako je naveo, sada već nema sumnje da se aktuelna vlast sve više okreće Zapadu i od Srbije pravi “koloniju i deponiju Evropske unije”.

“Zato nam je potreban široki opozicioni nacionalni front za odbranu države od ovog statusa evropske kolonije i deponije u koji nas je dovela aktuelna vlast. Кoalicija Vučić-Dačić posle 11 godina vlasti mora da ode, da bi Srbija opstala kao nezavisna i suverena država”, ocenio je Obradović.

On ih je pozvao da podnesu ostavke i da se ide na vanredne izbore na svim nivoima, a onda na izborima da kandiduju “svoju novu politiku kapitulacije i predaje države zapadnim interesima”.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x