Odbor penzionera i starih lica Zdrave Srbije – Saosećanje i pomoć za narod Sirije i Turske

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Zdrava Srbija
Podelite vest

Predsednik Odbora za penzionere i stara lica Zdrave Srbije Mihailo Paunović uručio je u ambasadi Sirije u Beogradu novčanu pomoć za stradale u severozapadnom delu te prijateljske zemlje.

Nakon toga se i u ambasadi Turske upisao u knjigu žalosti i izjavio duboko saučešće porodicama koje su izgubile svoje najmilije tokom nedavnog zemljotresa koji je zadesio Srbiji takođe prijateljsku Tursku.

„Narod Srbije zna šta znači kada se prijatelju nađete pri ruci kada je on u teškim trenucima i još uvek su nam u svežem sećanju pomoć koju smo mi primili iz inostranstva kada su nas zadesile katastrofalne poplave 2014. godine. Razumevanje i podrška koju smo uputili narodima Sirije i Turske je samo potvrda čvrstog uverenja članova Zdrave Srbije, a, pretpostavljamo, i svih građana Srbije, da je na pruženu prijateljsku ruku uvek potrebno odgovoriti na isti način i da se samo na takav način može graditi čovečanstvo u kome će međusobno poverenje i podrška biti osnov jednog boljeg društva“, izjavio je Paunović.

Foto: Zdrava Srbija

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x