Odbornički klub Zdrave Srbije u SO Bajina Bašta zalagaće se za veću zaposlenost

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Zdrava Srbija (ZS) na prvoj narednoj sednici skupštine opštine Bajina Bašta formiraće odbornički klub, čiji će se članovi zalagati pre svega za veću zaposlenost u tom mestu kao i za mogućnost da i domaći investitori mogu da dobiju podsticajna sredstva vlade za pokretanje proizvodne i uslužne delatnosti, saopštila je danas ta stranka.

Kako se navodi u saopštenju, članovi odborničkog kluba zalagaće se i za očuvanje tradicionalnih vrednosti – prvenstveno po pitanju porodice kako je na ovim prostorima vekovima bilo.

Odbornički klub će činiti diplomirani ekonomista Ivan Marković, privatni preduzetnik Zoran Jugović i profesor Dejan Mladjenović.

U saopštenju su podsetili da su krajem prošle nedelje odbornici Zdrave Srbije glasali protiv ponovnog odabira Vesne Djurić na mesto predsednice, smatrajući da ona nije doprinela razvoju lokalne sredine i da je malo učinila da se reše nagomilani problemi gradjana ove pogranične opštine, ali da je ona “tesnom većinom” ponovo izabrana na tu funkciju.

“Umesto da maksimalno koristimo mogućnosti prekogranične saradnje, vladajuća većina je u prethodnom periodu u svom fokusu prvenstveno imala lične i interese svojih stranaka. Mi smo samo predstavnici gradjana koji su nas birali da iz zastupamo u obavljanju javnih funkcija i zato ćemo uvek kritikovati ono što ne doprinosi opštoj dobrobiti, a pohvalićemo sve ono što je u interesu svih nas”, naveli su odbornici ZS u Skupštini opštine Bajina Bašta.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x