Ona je posebna, pokažite joj to za DAN ŽENA! Rezervišite uz popust smeštaj u Sokobanji – VILA VORTEX (FOTO)

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

VILA VORTEX
Podelite vest

Sokobanja je tokom čitave godine jedna od najtraženijih i najposećenijih turističkih destinacija u Srbiji. Sunčani dani u februaru doveli su i veći broj gostiju od očekivanog, ipak domaćini u ovom popularnom banjskom odmaralištu više turista očekuju u martu, naročito kažu za Dan žena.

“Očekujemo veći broj gostiju početkom marta meseca, ali smo ipak odlučili da počastimo naše džentlmene koji su se odvažili i planiraju da svoje dame povedu na kraći odmor, baš za Dan žena. Obezbedili smo 15 % popusta za sve rezervacije od 5. do 10. marta”, kažu u Vili Vortex, za koju se uvek traži krevet više.

Više informacija VILI VORTEX  a rezervacija smeštaja na +381 62 14 82 767

VILA VORTEX

VILA VORTEX vam želi dobrodošlicu i pruža ugodan boravak i nezaboravne trenutke u samom srcu Sokobanje.

Smeštena u strogom centru, nadomak centralnog gradskog parka i šetališta, Vila Vortex svojim gostima nudi sve ono što je potrebno za odmor i uživanje.

U nekoj od 12 soba i 2 studio apartmana naći ćete trenutke mira i opuštanja, a sama lokacija vile je takva da vam je sve nadohvat ruke.

VILA VORTEX

U prizemlju se nalaze dve sobe sa francuskim ležajem, jedna za dve osobe sa odvojenim ležajevima i tri trokrevetne sobe sa francuskim + još jednim ležajem. Sve sobe su sa svojim kupatilom, čajnom kuhinjicom i one imaju jednu zajedničku terasu koja gledana na centralni park Sokobanje.

Na prvom spratu nalazi se 6 soba, tri su sa francuskim i tri su trokrevetne francuski + jedan ležaj. Sve sobe imaju svoju terasu, kupatilo i čajnu kuhinjicu.

Studio apartmani se nalaze na drugom spratu i oni su uređeni u vidu studio sobe sa francuskim ležajem, čajnom kuhnjom, terpezarijom i kupatilom a tu je i  još jedna spavaća soba. Ovi apartmani su idealni za smeštaj do pet osoba. Njihov ugodan boravak upotpuniće terasa sa pogledom na centar Sokobanje.

A kada znate da imate udoban smeštaj i kutak za odmor i relaksaciju, obilazak Sokobanje dobija svoje prave čari.

Sokobanja okružena prirodnim i turističkim bogatstvima, a u Vili Vortex domaćini srdačni i gostoljubivi – kombinacija za pravi odmor i nezaboravne trenutke!

The gallery was not found!
VILA VORTEX
Branka Đurića 9, Sokobanja
+381 62 14 82 767
FACEBOOK
INSTAGRAM

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x