Oprez vozačima: Jutro uz slab mraz i maglu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Park Čair, Niš Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

Ujutru mestimično slab mraz i magla. Tokom dana umereno do potpuno oblačno, u većem delu suvo i hladno, samo pre podne u brdskoplaninskim predelima južne i jugoistočne Srbije mestimično sa slabim snegom. Vetar slab i umeren, na istoku i na planinama istočne Srbije povremeno jak, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 4 °C do 2 °C, a najviša dnevna od 0 °C do 3 °C, u Timočkoj Krajini do 6 °C.

BEOGRAD
Ujutru na širem području grada slab mraz i magla. Tokom dana pretežno oblačno, suvo i hladno. Vetar slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura od 2 °C do 0 °C, a
najviša dnevna oko 2 °C.

NOVI SAD

Ujutru slab mraz i magla. Tokom dana umereno oblačno, suvo i hladno. Vetar slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura oko 3 °C, a najviša dnevna oko 1 °C.

NIŠ
Pretežno oblačno, suvo i hladno. Vetar slab i um
eren, severozapadni. Jutarnja temperatura oko 0 °C, a najviša dnevna oko 2 °C.

KRAGUJEVAC
Pretežno oblačno, suvo i hladno. Jutarnja temperatura oko 1 °C, a najviša dnevna oko 3 °C.

KRALJEVO
Ujutru kratkotrajna magla. Tokom dana pretežno oblačno, suvo i hladno. Jutarnja temperatura oko 1 °C, a najviša dnevna oko 3 °C.

PRIŠTINA
Ujutru kratkotrajna magla. Tokom dana pretežno oblačno, suvo i hladno. Vetar slab, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura oko 0 °C, a najviša dnevna oko 2 °C.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x