Pavlović i Vlahović | Važno je samo da Srbija pobedi

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: FSS.rs
Podelite vest

Reprezentaciju Srbije u subotu od 20:45 očekuje pretposlednji duel B grupe Lige nacija protiv Švedske, a tri dana kasnije i meč u Oslu protiv selekcije Norveške.

Tim povodom za sajt FSS govorili su standardni članovi naše reprezentacije Strahinja Pavlović i Dušan Vlahović.

„Mnogo mi znači poverenje selektora Stojkovića. Čak i u periodu kada nisam igrao puno u svom klubu, dobijao sam poziv u A reprezentaciju i uvek dolazio da pružim sve od sebe i doprinesem pozitivnom rezultatu. Bio sam najmlađi u ekipi sve do ovog okupljanja, sada je taj epitet preuzeo Stefan Mitrović. Velika je šteta što protiv Švedske ne može da bude pun stadion, ali sam siguran da će nam deca iz Osnovnih škola i školica fudbala prirediti divan ispraćaj na Svetsko prvenstvo.

Cilj nam je da u poslednje dve utakmice osvojimo maksimalnih šest bodova i da izborimo plasman u A grupu Lige nacija. Naravno, to će nam značiti i zbog narednog ciklusa kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine“ – rekao je jedan od junaka velike pobede protiv Portugala u Lisabonu.

Dušan Vlahović se posle duže vremena vratio među Orlove i ne krije da se uželeo drugova iz reprezentacije:

„Jedva sam čekao da ponovo budem u Staroj Pazovi. Imao sam neke fizičke probleme, Mister mi je uvek izlazio u susret i moram da mu se zahvalim što mi je pomogao da na najbolji mogući način saniram povredu. Dolazio sam i tokom procesa oporavka da bodrim drugove i to je minimum onoga što sam u datom trenutku mogao da učinim za svoju reprezentaciju. Sada sam spreman i veoma srećan što ću ponovo biti među kandidatima za najbolji tim. Sa nestrpljenjem očekujem duele protiv Švedske i Norveške.

Mnogo mi je drago što ćemo u subotu imati podršku najmlađih ljubitelja fudbala. Deca imaju oni najiskreniju emociju i daćemo sve od sebe da ih obradujemo još jednom pobedom. Uvek sa ogromnim zadovoljstvom dolazim da reprezentujem svoju zemlju i ne obazirem se previše na činjenicu ko se nalazi na suprotnoj strani terena. Važno je samo da Srbija pobedi“ – rekao je Dušan Vlahović u intervjuu za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x