Pedofil iz Čamurlije kod Niša osuđen na 15 godina zatvora

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

Viši sud u Nišu osudio je na 15 godina zatvora Dragoljub M. (65) iz Čamurlije zbog obljube dve maloletnice stare 13 i 14 godina i polnog uznemiravanja jedne dvanaestogodišnje devojčice.

Suđenje je bilo zatvoreno za javnost zbog interesa maloletnica.

Dragoljub M. se predstavljao kao vidovnjak pa je tako dolazio u kontakt sa decom koju su roditelji dovodili radi pomoći u otklanjanju raznih tegoba.

On nema obe noge koje su mu amputirane zbog bolesti, ali je tokom istrge potvrđeno da su devojčice seksualno zlostavljane i da su zastrašivane.

“Devojčicama je govorio da, ako ga ne slušaju i ne rade sve što kaže, da će im umreti roditelji, jer on zna vradžbine kojima to može da učini. Deci bi pričao da ne smeju nikome da govore ništa o tome šta se dešava u njegovoj kući. Klupko je počelo da se odmotava kada se jedna devojčica poverila majci”, ustanvoljeno je tokom istrage.

Meštani Čamurlije, nakon hapšenja Dragoljuba M. nisu time bili iznenađeni i kazali su da je unazad 20 godina uznemiravao decu, ali i žene iz tog kraja. Dešavalo se, dodali su, da zove žene telefonom ili im dobacuje kad prolaze niz ulicu.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x