Pevači i glumci za pomoć deci oboleloj od raka “Dete od snova”

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Printscreen YouTube/IDJKids
Podelite vest

Pesmom “Dete od snova” poznati pevači i glumci  pokrenuli su humanitarnu akciju za pomoć deci oboleloj od raka. Ova akcija se realizuje u saradnji sa udruženjem “Uvek sa decom”. Muziku i tekst je napisala Bojana Maškovič, a aranžman je uradio Uroš Marković. Video produkciju i montažu potpisuje Vedad Jašarević.

U spotu pevaju Daniel Kajmakoski, Saša Kovačević, Bojana Stamenov, Dušan Svilar, Igor Simić, Nenad Knežević Knez, Boris Režak, Branislava Podrumac, Filip Pat, Mina Lazarević, Boda Ninković, Bojana Mašković, Ana Stamenković, Stefan Popović, Jelena Stajkovac, Jelena Matijašević , a deca solisti su Sara Simić i Tomislav Božović.
Kompletna zarada ostvarena putem distribucije na YouTube i ostalim digitalnim stream platformama biće uplaćena udruženju “Uvek sa decom”.
“Pesma je posvećena svoj deci, a posebno deci sa krilima. Zajedno sa Udruženjem Uvek sa decom pomažemo one kojima muzika može biti vetar u ledja za lepše trenutke. Jedan sms puno znači. Porukama možete pomoći slanjem broja 7175 na broj 7175. “.
Veliku zahvalnost organizatori su uputili Studiju O i porodicama Tome i Sare koje su “bezrezervno bile tu u svakom segmentu stvaranja”, a deca od snova u spotu su Dunja i Lena.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x