Planovi razvoja Zlatibora predstavljeni na turističkoj konferenciji u Čačku

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: TOZ
Podelite vest

Pod sloganom ,,Vreme je da se ponovo okupimo” u dva dana trajanja, 7. i 8. decembra, održana je peta turistička konferencija ,,Zapadna Srbija”, u hotelu ,,Livade” u Čačku.

Konferenciju je svojim prisustvom i pozdravnim govorom uveličala i otvorila ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija, Tatjana Matić.

Ovogodišnja konferencija okupila je veliki broj turističkih poslenika iz turističke regije Zapadna Srbija ali isto tako iz čitave zemlje i regiona. Prilikom toga su predočeni i primeri dobre prakse i iz inostranstva. Svoja iskustva su nesebično podelili predstavnici turističke regije Istra, nacionalnog parka Brioni i grada Umaga.

Foto: Vladimir Živković, direktor TOZ-a

Svojim učešćem na ovoj konferenciji, direktor TO Zlatibora, Vladimir Živanović, je kroz sadržajnu prezentaciju predstavio buduće planove razvoja najposećenije srpske planine i pozicioniranje kao vodećeg regionalnog turističkog centra među planinskim destinacijama.

Godinama unazad, konferencija okuplja turističku struku kako bi se sumirali godišnji rezultati, kao i da se predstave dalji planovi za razvoj turizma regije Zapadna Srbija kao jedne od najprosperitetnijih turističkih regija Srbije.

Ovogodušnja, peta po redu konferencija je organizovana uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, a glavni organizatori su Turistička organizacija regije Zapadne Srbije, i TO Čačka.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x