POČINJE SKIJANJE na Torniku

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Zlatborske Vesti: Skijalište
Podelite vest

U sredu, 13. januara počinje ski sezona na Torniku. Za skijaše i bordere biće otvorena plava staza. Radno vreme ski centra je svakog dana od 09.00 do 16.00 časova, potvrdilo je Javno preduzeće Skijališta Srbije.

JP “Skijališta Srbije” preduzela su neophodne mere kako bi se obezbedili uslovi za bezbedan početak sezone i bezbrižno skijanje. Na ski centru se strogo poštuju sve propisane epidemiološke mere, pa za otvaranje ski sezone neće biti organozovani muzički i drugi zabavni događaji.

CENOVNIK SKI KARATA ZA SEZONU 2021. 

U Info centru Turističke organizacije Zlatibor, koji se nalazi na Kraljevom trgu, postavljen je uređaj “PICKUP BOX” na kome se mogu podići ski karte kupljene preko web shop-a Skijališta Srbije. Uređaj će biti dostupan u okviru radnog vremena Info centra, svakog dana od 09.00 do 17.00 časova.

Karte koje su kupljene preko web shopa mogu se na jednostavan način, beskontaktno preuzeti preko ovog uređaja skeniranjem vaučera koji dobijate na svom telefonu. Skeniranjem QR koda, karte se izrađuju automatski.

Još jedan “PICKUP BOX” uređaj postavljen je i na Ski centru Tornik, a karte je moguće preuzeti i tradicionalnim putem, na prodajnim mestima ski centra.

Mapa: JP Skijališta Srbije

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x