PODELA TURISTIČKIH VAUČERA je u toku! Prijave ugostitelja i hotelijera i dalje traju

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Počele su rezervacije smeštaja sa vaučerom za 2021. godinu a lista ugostitelja koji su se prijavili zaključno sa 31.12.2020 je na sajtu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

U Srbiji su počele rezervacije smeštaja sa vaučerom za 2021. godinu i lista ugostitelja koji su se prijavili do kraja prošle godine je na sajtu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Za 2021. godinu za sada opredeljeno 100.000 vaučera.

Uslugu smeštaja mogu da pružaju preduzetnik, privredno društvo, drugo pravno lice, fizičko lice, kao i zdravstvena ustanova koji pružaju usluge smeštaja u skladu sa zakonom, a koji su evidentirani u centralnom informacionom sistemu u oblasti ugostiteljstva i turizma (E-turista) i koji uredno vode evidenciju korisnike vaučera, kao korisnike usluge smeštaja, u centralnom informacionom sistemu (e-turista).

Svi zainteresovani Ugostitelji koji ispunjavaju uslove u realizaciji šeme dodele vaučera potrebnu dokumentaciju dostavljaju na adresu resornog Ministarstva (Omladinskih brigada 1, 11070 Novi Beograd).

Ugostitelji se mogu prijavljivati tokom čitavog perioda trajanja akcije šeme dodele vaučera, a Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija je na svojoj internet stranici objavila prvu listu Ugostitelja koji učestvuju u realizaciji šeme dodele vaučera.

Prijavljivanje građana za boravak od minimum pet noćenja u prijavljenim objektima će se vršiti do 15. oktobra 2021. godine ili do utroška raspoloživog broja vaučera. Vaučeri se mogu koristiti zaključno sa 20. novembrom 2021. godine.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x