PODELA TURISTIČKIH VAUČERA je u toku! Prijave ugostitelja i hotelijera i dalje traju

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Počele su rezervacije smeštaja sa vaučerom za 2021. godinu a lista ugostitelja koji su se prijavili zaključno sa 31.12.2020 je na sajtu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

U Srbiji su počele rezervacije smeštaja sa vaučerom za 2021. godinu i lista ugostitelja koji su se prijavili do kraja prošle godine je na sajtu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Za 2021. godinu za sada opredeljeno 100.000 vaučera.

Uslugu smeštaja mogu da pružaju preduzetnik, privredno društvo, drugo pravno lice, fizičko lice, kao i zdravstvena ustanova koji pružaju usluge smeštaja u skladu sa zakonom, a koji su evidentirani u centralnom informacionom sistemu u oblasti ugostiteljstva i turizma (E-turista) i koji uredno vode evidenciju korisnike vaučera, kao korisnike usluge smeštaja, u centralnom informacionom sistemu (e-turista).

Svi zainteresovani Ugostitelji koji ispunjavaju uslove u realizaciji šeme dodele vaučera potrebnu dokumentaciju dostavljaju na adresu resornog Ministarstva (Omladinskih brigada 1, 11070 Novi Beograd).

Ugostitelji se mogu prijavljivati tokom čitavog perioda trajanja akcije šeme dodele vaučera, a Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija je na svojoj internet stranici objavila prvu listu Ugostitelja koji učestvuju u realizaciji šeme dodele vaučera.

Prijavljivanje građana za boravak od minimum pet noćenja u prijavljenim objektima će se vršiti do 15. oktobra 2021. godine ili do utroška raspoloživog broja vaučera. Vaučeri se mogu koristiti zaključno sa 20. novembrom 2021. godine.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Tagovi

Povezane vesti:

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Коментари
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x