Popović: Najvažniji cilj je titula u Super ligi

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

foto: FK Partizan Facebook
Podelite vest

Golman fudbalskog kluba Partizan Aleksandar Popović rekao je da je najvažniji cilj ekipe u predstojećem periodu osvajanje titule u Super ligi Srbije, kao i da se nada da će se tim dobro pripremiti za nastavak sezone.

“Najvažniji cilj je titula, titula nam je svima cilj, da vratimo pehar u Humsku. Naravno cilj nam je i da nastavimo sa dobrim partijama u Evropi, jer to donosi novac klubu, i uvek je lepo igrati na evropskoj sceni. Ali mislim da je najveći cilj nas kao ekipe, da osvojimo titulu. Imamo lepu prednost, naše je samo da se dobro pripremimo na zimskim pripremama, i onda da nastavimo sa ovakvim partijama”, rekao je Popović za agenciju Beta.

Fudbaleri Partizana polusezonu u Super ligi Srbije završili su na prvom mestu sa 59 bodova, i imaju pet bodova više od drugoplasirane ekipe Crvene zvezde.

Crno-beli su posle 21. odigranog kola u domaćem prvenstvu ostvarili 19 pobeda i dva nerešena rezultata.

Partizan je poslednju titulu prvaka Srbije osvojio u sezoni 2016/17.

Popović je istakao da je zadovoljan kako rezultatima kluba, tako i njegovom igrom, u prvom delu sezone.

“Sigurno da sam zadovoljan, prvi smo na tabeli, osigurali smo proleće u Evropi, tako da timski smo imali odličnu polusezonu, a i na ličnom planu sam zadovoljan, ovo je sigurno najbolja sezona u mom životu. Ovo je moja prva sezona, gde branim kao prvi golman i jako sam zadovoljan”, dodao je 22-godišnji golman.

Golman crno-belih rekao je da mu je želja da i naredna godina bude uspešna, kao i ova.

“Uvek težim da naredna godina bude bolja od prošle, ali nek se samo ponovi, i nek bude za trunku bolja i ja ću biti zadovoljan”, rekao je on.

Popović je u septembru potpisao novi ugovor sa Partizanom do 2024. godine, i ističe da ne razmišlja o odlasku iz kluba.

“Mislim da je Partizan prava sredina, u kojoj se razvijam na pravi način”, zaključio je Popović.

Drugi deo sezone počeće u februaru, a Partizan će u 22. kolu Super lige Srbije gostovati Radničkom u Nišu, dok će 17. februara gostovati Sparti iz Praga, u prvom meču šesnaestine finala Lige konferencija.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x