Prof. dr Nenad Đurić, direktor: Institut za povrtarstvo Smederevska Palanka povećao izvoz tri puta za godinu dana!

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube AgroJug printscreen
Podelite vest

Prodajna sezona u Institutu za povrtarstvo Smederevska Palanka polako ulazi u završnicu. Prema rečima direktora Instituta prof. Nenada Đurića zadovoljni su kako je sezona protekla.

Zahvaljujući upornom radu rukovodstva, korektnom marketingu i nastupima u medijima uspeli su da povećaju odnosno dupliraju prodaju i tri puta povećaju izvoz. Institut prema rečima direktora Đurića nije imao dovoljne količine semena ali je sve što je imao prodao ali su udvostručili proizvodnju i samim tim i prodaju u narednoj prodajnoj sezoni.

Profesor Nenad Đurić je na čelu rukovodstva Instituta godinu dana te smo ga pitali kakvi su planovi rukovodstva u komercijalnom delu. Đurić kaže da će prodaja u svim poljoprivrednim apotekama u narednom periodu ići upravo preko Semenarne iz Niša jer oni pokrivaju čitavu teritoriju Srbije i imaju upliv u sve poljoprivredne apoteke.

Institut će i dalje nastaviti da posećuje sve sajmove u okruženju i ulagaće u marketing na njihovim tržištima te očekuje da će se i roba Instituta polako širiti i da će se ponovo vratiti na mesta na kojima su ranije bili.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x