Putevi Srbije spremno dočekuju predstojeće praznike

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

„Putevi Srbije“ spremno i organizovano dočekuju predstojeće praznike, kada se očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na srpskim autoputevima. Intenziviran je rad na naplatnim stanicama, svi kanali za naplatu putarine i distribuciju kartica su u funkciji 24 časa dnevno bez pauze, kažu u saopštenju.

Povećan je broj inkasanata na naplatnim stanicama kako bi se obezbedio nesmetan prolazak vozila usled pojačanog saobraćaja na autoputevima u Republici Srbiji.

Najbrži prolazak kroz naplatne stanice omogućava elektronska naplata putarine (ENP), koja značajno skraćuje vreme putovanja i omogućava vozilima prolazak bez zaustavljanja, a ujedno predstavlja i jeftiniji vid plaćanja putarine.

Učesnici u saobraćaju putem portala na autoputevima i aplikacije za mobilne telefone „Putevi Srbije“, mogu da se  informišu u realnom vremenu o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama, prekidima saobraćaja, stanju kolovoza, vremenskim prilikama i drugim neophodnim informacijama. Detaljne informacije o stanju na državnim putevima Republike Srbije u realnom vremenu, mogu se naći na internet prezentaciji JP „Putevi Srbije” na linku:https://www.putevi-srbije.rs/index.php/sr/servisne-informacije-all i putem mobilne aplikacije JP „Putevi Srbije“.

JP „Putevi Srbije“ apeluje na sve korisnike puteva i učesnike u saobraćaju da se pridržavaju propisa i da se ne uključuju u saobraćaj bez zimske opreme, pogotovo na kritičnim deonicama, u cilju izbegavanja eventualnih problema koji mogu da nastupe prilikom snežnih padavina, kao i da poštuju ograničenja brzine i da obavezno koriste zimsku opremu i budu strpljivi, kako ne bi ugrozili svoj život i živote drugih.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x