“Radio susretanja Radio Beograda” – muzika dobrog ukusa i tradicije

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: TO Zlatibor
Podelite vest

U utorak 30. avgusta, od 20 sati, u parku u Čajetini, u okviru koncerta „Radio susretanja Radio Beograda“, uz Big bend i Narodni ansambl Muzičke produkcije RTS-a, a pod upravom Siniše Vićentijevića, kao solisti nastupitiće Ana Bekuta, Radiša Urošević, Željko Vasić, Mirjana Lazarević, Aleksandra Dabić, Danica Кrstić i Nikola Zekić.

Voditelji programa su Aleksandra Paladin i Nenad Кamidžorac. Кoncert organizuje Radio Beograd u saradnji sa Opštinom Čajetina i Turističkom organizacijom Zlatibora. Direktan prenos biće na Prvom programu Radio Beograda.

Radio Beograd, u susret svom 98. rođendanu, želi da se i uživo upozna sa svojim, sadašnjim i budućim, slušaocima širom Srbije. Snagom ansambala Muzičke produkcije, čiji je osnivač, Radio Beograd, kao najstariji medij na Balkanu, prezentovaće muziku dobrog ukusa i tradicije koja se i čuje na programima Radio Beograda.

Ideja je da se vokalni solisti, koji su karijeru izgradili u jednom muzičkom žanru, pokažu kao vrsni izvođači i u nekom drugom žanru – pop, zabavnoj, narodnoj muzici, šlagerima. U koncerte

„Radio susretanja Radio Beograda“ uključeni su i glumci, izvanrednog muzičkog talenta, a koje najčešće možemo čuti u pozorištima, u mjuziklima.

Direktan prenos biće na Prvom programu Radio Beograda

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x