Šapić: Od ponedeljka počinje podela poklon-vaučera svim predškolskim i školskim ustanovama

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Aleksandar Šapić, foto: BetaVideo printscreen
Podelite vest

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić je najavio da će od ponedeljka, 19. decembra, početi podela vaučera u vrednosti od po šest hiljada dinara svoj deci u Beogradu, zaključno sa učenicima završnih razreda srednjih škola, piše danas Beoinfo.

Kako je najavljeno, poklon-vaučere će dobiti i svi zaposleni koji rade s decom u vrtićima i školama. Vaučeri će moći da se iskoriste u roku od dva meseca od momenta preuzimanja – do 1. marta.

“Konačno je završen proces nabavke vaučera i bez obzira na želju nekih da Beograđani ostanu bez vrednog poklona koji im je njihov grad obezbedio. Kao što sam i obećao, vaučeri će stići do svih onih kojima su namenjeni. Ovo će biti poseban novogodišnji poklon Grada Beograda za svu beogradsku decu i sve zaposlene u predškolskom i obrazovnom sektoru koji svakodnevno brinu i vode računa o njima”, rekao je Šapić.

Kako je istakao, vaučeri će do 26. decembra biti dostavljeni svim državnim i privatnim predškolskim i školskim ustanovama, nakon čega će u okviru tih ustanova biti podeljeni građanima.

“Za onu decu koja ne idu u vrtiće, roditelji će od 26. decembra moći da se jave u svoju opštinu, te će na posebnom šalteru s ličnom kartom i zdravstvenom knjižicom deteta moći da podignu vaučer. Šalter će biti dostupan i za sve reklamacije ukoliko bude eventualnih problema”, rekao je Šapić za Beoinfo.

Ranije je objavljeno da će vaučeri moći da se iskoriste u prodavnicama firme “Sport vision” za kupovinu razne robe.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x