ŠIRIO SE MIRIS KALEMEGDANOM: U Beogradu održan prvi Burger festival

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: M.M.
Podelite vest

Kalemegdan je proteklih deset dana bio centar zbivavnja, barem kada je  hrana u pitanju. U glavnom gradu je održan prvi Beogradski burger festival. Kako ističu organizatori, prošao je veoma zapaženo, a posetioci su mogli da uživaju u dobroj hrani, muzici, raznovrsnom sadržaju. Partner ovog jedinstvenog događaja je Turistička organizacija Beograda.

Beograd je postao bogatiji za još jedan festival – i to onaj najukusniji. Ljubitelji hrane su 10 dana uživali u najboljim, najsočnijim, najkvalitetnijim burgerima!

Foto: M.M.

Кružno postavljene kućice kriju zvezde festivala, ističu organizatori. Burger majstori su pravili burgere koji postoje u okviru beogradske burger zajednice. Najrazličitije vrste, topinzi, prilozi, osvojili su i najzahtevnija nepca, dodaju.

Uz dobru hranu, neizostavno ide i dobar provod: za one takmičarskog duha, organizatori su pripremili blind tasting, za sportske tipove tu je takmičenje u stonom fudbalu, a za one ekstremno hrabre tu je takmičenje u jedenju ekstra ljutog burgera!

Foto: M.M.

Festival nije pravi festival bez dobre muzike – večernji termini bili su rezervisani su za dobre žurke!

Foto: M.M.

Očigledno je da je ovaj festival privukao pažnju posetilaca, a organizatori najavljuju već za sledeću godinu veći i bolji.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x