SKOJ poslao Kurtiju i Osmani nalepnice ‘Kosovo je Srbija’ i ‘Slava Bori i Ramizu’

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: BetaPhoto/Saša Đorđević/MO
Podelite vest

Savez komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ) saopštio je danas da je u znak podrške srpskom narodu na Kosovu i Metohiji odštampao nalepnice sa parolama “Kosovo je Srbija!”, “Slava Bori i Ramizu!” i poslao ih “na uvid Vjosi Osmani, takozvanoj predsednici lažne ‘države Kosovo’ i Aljbinu Kurtiju, takozvanom premijeru te lažne ‘države'”.

Kako je navedeno, tako im je “poručeno da njihov separatizam neće proći i da je Kosovo integralni deo Srbije, čiju teritoriju nikada neće uspeti da odvoje i otuđe”.

Na nalepnicama je i “ilustracija sa likovima ova dva slavna heroja iz perioda Narodno-oslobodilačke borbe u Drugom svetskom ratu” (Boro Vukmirović i Ramiz Sadiku), čime je poručeno da Srbi i Albanci na Kosovu i Metohiji “treba da slede njihov primer i ujedinjeno i bratski se suprotstave teroru koji danas sprovode naslednici kvislinške ideologije balista”.

“Od 9. juna 1999. godine, južna srpska pokrajina, Kosovo i Metohija, nalazi se pod okupacijom udarne vojne pesnice zapadnog imperijalizma, NATO, a Srbi koji žive na tom prostoru od tada su postali građani drugog reda”, naveo je SKOJ.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x