Sotirovski: Nišlije za doček Nove godine zabavljaju Alen Ademović i Zorica Brunclik

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Dragana Sotirovski, gradonačelnica Niša
Podelite vest

Nišlije će, ipak, Novu 2022.godinu dočekati na Trgu kralja Milana, a kako je najavila gradonačelnica Dragana Sotirovski, u novogodišnjoj noći zabavljaće ih Alen Ademović i Zorica Brunclik. Njihov nastup platiće prijatelji grada.

“Obzirom na to da su brojke inficiranih korona virusom pale, odlučili  smo da se priključimo velikim gradovima koji organizuju doček Nove godine tako da će  zvaničnog dočeka biti i u Nišu na centralnom gradskom trgu. Pevaće Alen Ademović sa svojim bedom i Zorica Brunclik. Ono što je najvažnije to grad neće koštati ništa jer su se javili donatori koji će to platiti, a Nišlije će moći da uživaju”, kazala je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

Do sada je poznato da će u Gornjem Milanovcu za doček nastupiti Galija, a u Kragujevcu Kerber.

Grad Leskovac organizovaće na centralnom trgu doček Nove godine, ali sasvim drugačije od prethodnih, budući da su estradne zvezde izuzetno skupe, rekao je danas gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović. On je na pres konferenciji kazao da će gradjane zabavljati trubači i lokalni bendovi, koji verovatno neće mnogo koštati poreske obveznike.

Cvetković je najavio i besplatan roštilj, čaj i vino, kao i organizovanje besplatne lutrije za stotinak gradjana.

Po njegovim rečima, javili su se mnogi donatori, a grad će iz kase za te namene izdvojiti 600.000 dinara i prebaciti ih Turističkoj organizaciji Leskovca.

“Leskovčani će, posle pauze od nekoliko godina, ponovo moći da na Širokoj čaršiji u centru grada dočekaju i srpsku Novu 2022.”, saopštio je gradonačelnik Leskovca.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x