Stanovnici Šarlinca u šoku nakon ubistva u tom mestu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Stanovnici Šarlinca još u su šoku nakon tuče u kojoj je N.M. (28) u svojoj kući ubadanjem nožem ubio M.S. (25). Policija je juče uhapsila osumnjičenog kao i još trojicu mladića koji su učestvovali u tuči koja je prethodila ubistvu.

Prema nezvaničnim informacijama, motiv tuče je dug od oko 12.000 dinara za narkotike. Otac juče uhapšenog mladića je za medije ispričao da ga je sin probudio uspaničen jedan sat iza ponoći i rekao mu  da su kod njega upali neki ljudi naoružani noževima i pištoljima i upozorio ga da ne izlazi, jer se plaši za njegovu bezbednost.

„Čini mi se prošao je samo minut kada se ponovo pojavio, rekao mi je: „Zovi hitnu, da onaj gore ne umre, zovi policiju i advokata! Popeo sam se na sprat i video dečka kako leži u fotelji, nije imao nikakvih vidljivih povreda ali je ispod njega bilo dosta krvi. Bio je još topao, zvao sam policiju, vrlo brzo su došli, celu noć su bili tu, došli su i forenzičari“, ispričao je otac N.M.

On je kazao da ne poznaje ubijenog mladića, niti zna razlog upada u njihovu kuću.

„Sin mi je rekao da ih ne poznaje, niti  zna zbog čega su došli. Dva automobila su bila ispred naše kuće, ta trojica su bila u jednom, a ne znam ko se dovezao drugim. N.M. je nakon ubistva pobegao u Voljčinac kod rođaka ali se vrlo brzo predao policiji. On je od ranije poznat policiji jer je zbog tuče odslužio sedmomesečnu zatvorsku kaznu.

Na svom Fejsbuk profilu otac ubijenog M.S.podelio je njegovu sliku uz potresne reči. „Jutros su mi ubili sina, moju dušu, moju lepotu“, napisao je otac.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x