Stojković: Ovi igrači su najbolje što Srbija ima

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: FSS.rs
Podelite vest

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je danas da su 26 igrača koje je pozvao na Evropsko prvenstvo najbolje što Srbija ima.

“Da, mislim da je u ovom trenutku to najbolje što Srbija ima. Doneo sam odluku, ja sam ovde da donosim odluke, a ne da činim nekome nešto ili neku uslugu, ne daj bože. Dobro sam razmislio i sa ovom grupom od 26 igrača sam potpuno zadovoljan”, rekao je Stojković na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi.

U Staroj Pazovi se priprema 16 igrača, a za tri dana ekipa bi trebalo da bude kompletna.

“Izuzetno me raduje činjenica da smo nešto ranije krenuli sa pripremama. Objasnio sam igračima važnost ovog turnira. Svi koji su mogli da dođu došli su, do sada 16 igrača, 1. juna će se priključiti Vlahović, Kostić, Tadić Ilić i Samardžić. Mitrović, Milinković-Savić i Živković doći će 2. juna, a 3. juna Jović i Milenković. Radimo na tome da oslobodimo obaveza Milenkovića, koji ima zaostalu utakmicu, a Jović je sa Milanom u Australiji”, naveo je Stojković.

Srpski fudbaleri će u ponedeljak otputovati u Beč gde će 4. juna igrati prijateljsku utakmicu protiv Austrije. Srbija će na Evropskom prvenstvu, koje se održava u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula, igrati protiv Engleske, Slovenije i Danske.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x