Sve spremno za drugu e-licitaciju robe u Carinarnici Niš, BMW 520 prodat za oko 10.000 evra

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Uprava carina Srbije
Podelite vest

Nakon prve e-licitacije vozila, koju je 2. septembra organizovala Carinarnica Niš, u istoj carinarnici sve je spremno i za licitaciju robe zakazanu za petak 9. septembar, rekao je Aca Stojanović iz Carinarnice Niš i izrazio zadovoljstvo što je prva e-licitacija vozila protekla u najboljem redu.

”Iako nisu prodata sva vozila, ostvaren je značajan prihod za budzet u iznosu od preko 3 miliona dinara. Učesnici licitacije su najviše izdvojili za BMW 520, čija je cena dostigla iznos od 1.185.000 (oko 10.000 €). Sigurni smo da će rezultati prodaje biti sve bolji, kako se i učesnici, ali i mi, budemo navikavali na novi način licitiranja”, istakao je Stojanović.

Iz Carinarnice podsećaju  da e-licitacije omogućavaju učesnicima transparentniju, lakšu i jednostavniju kupovinu, a Upravi carina daju mogućnost da ostvari veće prihode za budžet, što je značajno za sve građane.

Uprava carina Srbije ove godine je uvela elektronske licitacije kao novi način prodaje trajno oduzete robe i to isključivo putem interneta, a već u petak 9. septembra od 10 do 14 časova zainteresovani će moći putem interneta da se nadmeću na e-licitaciji robe u organizaciji Carinarnice Niš.

Među najinteresantnijim predmetima koje će se naći na sutrašnjoj licitaciji su i pevajuće tibetanske posude sa udaraljkama, oprema za grejanje, bicikli, zlatni nakit i još mnogo drugih stvari.

Fotografije robe koja će biti predmet nadmetanja nalaze se na linku https://licitacije.carina.rs/#/, dok su dodatne informacije o opštim uslovima i korisničko uputstvo dostupni kako u samoj aplikaciji za elektronske licitacije, tako i na sajtu Uprave carina u rubrici ”Objašnjenja” https://www.carina.rs/dokumenti/carinski-propisi/objasnjenjaupravecarina.htm

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x