JKP Parking servis Niš: Popravka kvara na semaforskom stubu na Panteleju

JKP „Parking servis“ – Niš radiće danas na sanaciji javnog osvetljenja u ulici Petra Božovića, Humskoj i u Popovcu. U toku su radovi na otklanjanju oštećenja i kvara semaforskog stuba na raskrsnici ulica Kosovke devojke-Bulevar Svetog Pantelejmona. Radovi na horizontalnoj signalizaciji predviđeni su u Sokolskoj, Dr Milutina Ivkovića, Vojvode Koste Vojinovića, Božidarčevoj, Jovana Ristića, Dimitrija […]

JKP Parking servis Niš : Otklanjanje kvarova na javnom osvetljenju u Niškoj Banji

JKP „Parking servis“ – Niš radiće danas na zameni sijalica po prijavama građana i otklanjanju kvarova na javnom osvetljenju na teritoriji gradskih opština Niška Banja i Medijana. Planirani su radovi na otklanjanju nedostataka na vertikalnoj saobraćajnoj signalizaciji na Bulevaru Nemanjića i Bulevaru Svetog cara Konstantina. Takođe, postavljanje saobraćajnih stubića predviđeno je u Rentgenovoj ulici.

JKP parking servis Niš : Otklanjanje kvarova na javnom osvetljenju na Čegru

Obeležavanje horizontalne saobraćajne signalizacije planirano je u ulici Vojvode Putnika i Obilićev venac. Takođe, radiće se i na obeležavanju parking mesta u Sokolskoj ulici i Topličinoj ulici. Pored navedenog predviđeni su i radovi na postavljanju zaštitne pešačke ograde na Bulevaru Svetog cara Konstantina.

Otklanjanje kvarova na javnom osvetljenju u parku Svetog Save

Radiće se i na otklanjanju nedostataka na vertikalnoj saobraćajnoj signalizaciji u ulici Vožda Karađorđa i na Trošarini. Pored navedenog predviđeni su i radovi na postavljanju prinudnih usporivača brzine u selu Sićevo i u ulici Milana Rakića, kao i radovi na postavljanju saobraćajnih stubića u ulici Vojvode Gojka.

Sneg na planinama u Srbiji, na Gоču nema struje zbog kvarova na dalekovodima

Na planini Goč napadalo je 30 centimetara snega, a zbog kvarova na dalekovodima nema struje u više naselja. Snega ima i na drugim planinama, na Goliji oko 20 centimetara, a na Kopaniku gde pada od sinoć, dostigao je visinu od 16 centimetara, javlja jutros Radio-televizija Srbije. Nivo reka je ispod granice redovne odbrane od poplava […]