Turistička organizacija Zlatibor objavila je novo izdanje Elektronskih novina br. 24

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Promo, TO Zlatibor
Podelite vest

Ovaj broj otvara uvodnik Arsena Đurića, predsednik Skupštine opštine Čajetina. Dok nam tema broja donosi priču o Zlatiboru u susret Novoj godini i zimskoj sezoni.

Novogodišnji praznici ovde uvek podrazumevaju spektakle za posetioce: uz koncerte poznatih na Kraljevom trgu s vatrometom iznad jezera, uz sjajne zabavne programe i estradne zvezde u hotelima i restoranima, kulinarske čarolije, vrhunsko posluženje…

Na pragu je i zimska sezona. Pripremljene će biti staze, žičare, skijališta, lokaliteti, u punom pogonu Ski-centar ”Tornik” i ”Gold gondola” koja posetiocima sprema nesvakidašnji doživljaj vožnje najdužom gondolom na svetu prilikom čega će uživati u ukusima autentičnih domaćih pića kao i slatkih i slanih specijaliteteta zlatiborskog kraja.

Ovo izdanje sumira i događaje koji su tokom proteklih dana obeležili turistička dešavanja na „zlatnoj planini“. Sa ciljem formalizacije dosadašnje i intezivnije buduće međusobne saradnje potpisan je protokol o međusobnoj saradnji Zlatibora i Trebinja.

Još jedna od interesantnih priča ovog broja jeste o 11. Međunarodnom festivalu folklora pod nazivom „Opet se Zlatiborom cura šeće“, održan u organizaciji Udruženja za negovanje tradicije Veterani Zlatibora gde je predstavljen raskoš umeća nošnji i koreografija.

Novembarsko izdanje elektronskih novina predstavlja jedinstven gurmanski doživljaj u restoranu ”Casa de Vinos”. U ovom odeljku elektronskih novina predstavljen je i ”Bor hotel By Karisma” s pet zvezdica koji će biti otvoren na jesen 2023. godine, čime će se najposećeniji planinski centar u Srbiji naći na listi svetskih destinacija na kojima ova grupacija posluje.

Prelistajte novi broj Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor >>>

Promo, TO Zlatibor

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x