TV N1 i Nova S podneli dokumentaciju za nacionalnu frekvenciju

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Televizija N1 i Televizija Nova S predale su Regulatornom telu za elektronske medije (REM) neophodnu dokumentaciju za podnošenje prijave na konkursu za dodelu nacionalne dozvole za emitovanje programa.

Kao informativni prekogranični kablovski kanal, N1 postoji od 2014. godine i u srpskoj javnosti se profilisao kao televizija kojoj veruju, kao profesionalan, nezavisan i objektivan medij.

“Proteklih par meseci smo, zajedno s domaćim i stranim ekspertima, radili na razvoju elaborata kako bismo mogli da garantujemo da ćemo programskom šemom biti u mogućnosti da gledaocima na nacionalnom nivou ponudimo pravovremene, objektivne i nezavisne informacije, uz dodatno obogaćivanje programske šeme kvalitetnim i raznovrsnim programom. Emisije koje su do sada privlačile veliku pažnju gledalaca i na profesionalan, etičan i zanimljiv način tretirale najaktuelnije teme političkog, privrednog, kulturnog života su temelj budućnosti N1”, saopšteno je.

TV N1 navodi da je predvidela desetine novih emisija iz različitih oblasti, informative u užem i širem smislu, dokumentaristike, obrazovanja, kulture, sadržaja namenjenih deci i mladima i nedovoljno vidljivim manjinskim grupama.

“Ubeđeni smo da kanal u potpunosti ispunjava sve propisane uslove za dobijanje dozvole, kao i da smo predloženom programskom šemom pokazali da smo u mogućnosti da celokupnoj srpskoj publici na nacionalnom nivou ponudimo kvalitetan, atraktivan i raznovrstan program”, objavljeno je na tom portalu.

Dodaju da merenja gledanosti potvrđuju da je ta televizija, uprkos ograničenoj dostupnosti, ispred određenih televizija koje trenutno imaju nacionalnu frekvenciju.

“U dosadašnjoj praksi smo dokazali da nam je prioritet javni interes, pružajući adekvatan balans različitih programa, sve sa ciljem da publiku informišemo, edukujemo i zabavimo. Naši sadržaji su zaslužili pažnju gledalaca na nacionalnom nivou”, navode iz Nove S.

Tagovi

Povezane vesti:

Претплати се
Обавести о
guest
0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, молимо вас да пошаљете коментар.x